Boleslav bude měsíc bez Gambrinus ligy
Klub

Boleslav bude měsíc bez Gambrinus ligy

Redakce

Přesně čtyři týdny nepůjdou boleslavští příznivci doma na utkání Gambrinus ligy. Jejich tým hraje nyní dva zápasy venku, v Teplicích a Olomouci, a protože mezi nimi má liga reprezentační pauzu, tak až předposlední říjnový víkend hraje doma s vršovickými Bohemians.

A snad se při něm dočkají lepších chvil, než v předchozích zápasech. Na domácím hřišti viděli své mužstvo šťastně vyhrát nad Slováckem vlastním gólem soupeře v poslední minutě, krutě prohrát s Libercem 1:4 a zázračně remizovat s Hradcem Králové 1:1 zásluhou brankáře Millera, jenž pět minut před koncem lapil soupeři penaltu.

„Doma jsme ztratili nečekaně moc bodů a tak nezbývá, než je nahradit ziskem ze soupeřových hřišť,"Miroslav Koubek před dvěma zápasy venku, které Boleslav hraje v 9. kole v Teplicích a v 10. kole v Olomouci. Pro boleslavské fotbalisty jsou dva zápasy na hřištích kvalitních mužstev produkujících ofenzivní fotbal jistě výzvou, aby se vrátili na úspěšnou vlnu z počátku sezóny.

Do mužstva se vrací Marek Kulič a Jan Kysela po odpykání trestů za vyloučení, a také uzdravení Petr Johana a Tomáš Fabián, kteří již byli připravení na lavičce náhradníků při domácím duelu s Hradcem.

Trenéru Koubkovi budou v Teplicích chybět Tomáš Janíček potrestaný za vyloučení v utkání 8. kola Mladá Boleslav - Hradec Králové a Aleš Neuwirth zraněný od úvodního duelu 3. předkola Evropské ligy v Larnace. Nejisté jsou starty Ondřeje Kúdely, jenž kvůli zranění nedohrál utkání 8. ligového kola Mladá Boleslav - Hradec Králové, a Radka Šírla, který po zranění v utkání 6. kola Boleslav - Liberec vynechal už dva ligové zápasy.

Fanshop banner