Výtržník odhalen a snad i potrestán
Klub

Výtržník odhalen a snad i potrestán

Redakce

Házení světlic i další nepřístojnosti v průběhu fotbalu se viníkům prodraží. Takový vzkaz vysílají šéfové FK Mladá Boleslav těm, kdo přicházejí do hlediště městského stadionu kvůli všemu jinému, jenom ne na fotbal.

Při utkání 6. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec v sektoru libereckých fanoušků vzplál oheň způsobený pyrotechnikou, který napáchal následně hmotnou škodu mladoboleslavskému fotbalovému klubu. Jednak zničením několika umělohmotných sedaček na východní tribuně a za druhé pokutou udělenou disciplinární komisí FAČR za nedostatečnou pořadatelkou službu.

Škoda na majetku fotbalového klubu činí přibližně pět tisíc, pořádková pokuta dalších deset tisíc korun. Vedení FK Mladá Boleslav došla trpělivost a rozhodlo se škodu vymáhat po konkrétním viníkovi.

„Máme průkazný záznam z kamery našeho monitorovacího systému, podle kterého jsme konkrétního viníka snadno určili, policie České republiky s ním zahájila správní řízení a celou způsobenou škodu od něho budeme soudně vymáhat," uvedl manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros. A potvrdil, že podobně bude klub postupovat i při dalších porušeních provozního řádu městského stadionu.

Fanshop banner