Hrát nemůžou vyloučení Kulič s Kyselou
Klub

Hrát nemůžou vyloučení Kulič s Kyselou

Redakce

V utkání 8. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové, které se hraje v neděli 25. září od 16 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, bude trenér Koubek postrádat dva zkušené hráče kvůli vyloučením v předchozích zápasech.

„Musíme jít za svým vítězstvím. Věřím, že si chlapci uvědomují, že před dvěma zápasy venku, které nás po Hradci čekají, je potřeba domácí utkání vyhrát," řekl Miroslav Koubek před utkáním osmého kola Gambrinus ligy. S hradeckým trenérem Václavem Kotalem se dobře zná ze společného působení v pražské Spartě. „Na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let jsme spolu byli v jedné kabině jako hráči, ale potom jako trenéři nikdy. Měli jsme korektní vztah dvou spoluhráčů a neměli mezi sebou problémy, ale to je historie hluboká přes třicet let. Vašek je starý fotbalový lišák a já sebe také nepovažuji za nějakou naivku. K tomu, co dokázal s Hradcem, mám hluboký respekt, každý jsme ve své kariéře něco dokázali a v neděli si to rozdáme, jako dva ostřílení stratégové. Bude to souboj dvou bývalých spoluhráčů a v trenérské kariéře vždy soupeřů," rozpovídal se s úsměvem Miroslav Koubek.

Při přemýšlení nad složením mužstva bude limitovaný několika hráčskými absencemi. Marek Kulič po vyloučení v utkání s Libercem a Jan Kysela po vyloučení v Příbrami usednou s disciplinárními tresty na tribunu. Vedle si přisedne dlouhodobě zraněný Alůeš Neuwirth. Chybět na hřišti bude také Jan Štohanzl, který netrénoval a nehrál, neboť podstoupil odborné vyšetření kvůli dosud nespecifikovaném onemocnění. Otazník visí Radkem Šírlem, jenž kvůli zranění z utkání Boleslav - Liberec týden netrénoval, vynechal zápas v Příbrami a o jeho startu proti Hradci se rozhodne bezprostředně před utkáním. Petr Johana po svalovém zranění už trénuje a herně vypomáhal juniorce v ČFL. Tomáš Fabián po čtyřměsíčním výpadku začal naplno trénovat a hrát za juniorku v ČFL, jeho nasazení do utkání Gambrinus ligy je však nejasné.

Fanshop banner