Proti důrazným Ovčárům neuspěli
Klub

Proti důrazným Ovčárům neuspěli

Redakce

Boleslavští utržili třetí prohru v podzimní sezóně ČFL od týmu, v jehož sestavě byli tři hráči hostující z Mladé Boleslavi (Dittrich, Svoboda a Horák).

Do utkání vstoupilo mužstvo Ovčár velmi důrazně a agresivně se snahou o časté zakončení. Boleslavští jim v té snaze vycházeli vstříc nepřesnou kombinací a častými ztrátami v přechodu do útočné fáze. Proto přišla i brzký trest v podobě gólu už v 11. minutě, kdy se po individuální akci z levé strany boleslavské obrany prosadil Dittrich.
Boleslavští teprve potom pochopili, že musí být daleko důraznější a odolnější v osobních soubojích. Postupně se dostávali do tempa a byli vyrovnaným soupeřem. Do zakončení se postupně dostali Dudka, Kostakis, Schubert a Čech. Ale bez efektu.

Druhý poločas se vyznačoval snahou Boleslavských o vyrovnání. Podnikali rychlé brejky, ale na jejich konci byl vždy pozorný ovčárský brankář Pávek. Rozhodující moment zápasu přišel v 84. minutě. Rychlý výkop gólmana propadl mezi boleslavskými stopery a střídající Cousens proměnil samostatný nájezd ve druhý gól domácích.

Boleslavští nenavázali na středeční výborný výkon s Chomutovem, který rozstříleli 12:1. V Ovčárech narazili daleko kvalitnějšího soupeře, než byli naivní Západočeši, a proto tentokrát nezískali ani jeden bod a tabulce ČFL klesli na devátou příčku.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Jakubov - Tvaroha, Zbrožek, Johana, Borovička - Sedláček (88. M.Šťastný), Kostakis, Dudka - Volf (81. Honc), Schubert, Čech (71. Mehanovič).

Góly: 11. Dittrich, 84. Cousens

Rozhodčí: Vít Melichar

Fanshop banner