Koubek byl po Příbrami velmi zklamaný
Klub

Koubek byl po Příbrami velmi zklamaný

Redakce

Trenér Miroslav Koubek se po druhé za sebou musel vyrovnat s neúspěchem mužstva, na jehož defenzívě si zakládal a v níž nečekaně opakovaně selhalo. Po domácí porážce s Libercem prohrálo i v Příbrami.

„Převládá ve mně pocit zklamání, protože jsme přijeli do Příbrami napravit výpadek s Libercem, bohužel jsme utkání špatně rozehráli a dostali dva góly ze standardek, které určitě šly vyřešit lépe. V té chvíli to byla pro nás velká komplikace. Soupeři jsem umožnili hrát, co potřeboval," prohlásil bezprostředně po porážce v Příbrami Miroslav Koubek. „Nebylo tam z naší strany všechno špatně, ale zeď příbramských hráčů jsme těžko zdolávali a když už se nám to povedlo, tak jsme nadějné situace nevyřešili gólově," dodal boleslavský trenér a měl na mysli především akci z 33. minuty, kdy příbramský gólman Hruška šťastným zákrokem zmařil stoprocentní Bulutovu šanci.
Podobně jako v nepovedeném utkání s Libercem vyloučení Kuliče i v Příbrami vyloučení Kysely zásadně ovlivnilo závěr utkání. „Rozhodnutím rozhodčího při posouzení zákroku Kysely jsem byl překvapený. Vyloučením se nám už zkorigování nebo otočení výsledku vzdálilo."
Koubka mrzel především fakt, že Boleslav utkání prohrála v úvodních minutách góly ze standardních situací. Tím spíše, že do předchozí prohry s Libercem se pyšnila nejlepší obranou v Gambrinus lize. „Je mi to záhadou, proč dostáváme tolik gólů, proč jsme je začali dostávat ze standardek, což se nám nestávalo v celé letní přípravě i následných soutěžních zápasech. Je to nejspíše ztrátou koncentrace, chyba je v přístupu hráčů. Je v tom nějaká psychická stopa, kterou musíme odhalit," zamyslel se Koubek.

Příbramský David Vavruška byl nadmíru spokojený s vítězstvím nad Mladou Boleslaví a za úspěšnou devadesátiminutovkou se ohlédl velmi stručně: „Dobře jsme do zápasu vstoupili, když vedete v patnácté minutě dva nula, hraje se dobře. V klidu jsem dohráli první půli, ale jsem zklamaný z druhého poločasu. V něm se prokázala nezkušenost našeho mladého týmu. Zkušené mužstvo by si poradilo lépe."

Fanshop banner