Trenéři očekávají těžký boj o body
Klub

Trenéři očekávají těžký boj o body

Redakce

Do utkání 6. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec, které se hraje v sobotu 10. září od 20,15 hodin, jdou boleslavští fotbalisté s jasným záměrem udržet dosavadní ligovou neporazitelnost a pojistit si postavení v popředí tabulky.

„Liberec ligu dobře odstartoval jako my. Je to velmi kvalitní soupeř s velkou ofenzivní silou a tu si musíme pohlídat. Na druhou stranu také naše ofenzíva není špatná. Chceme vyhrát, abychom si naši pozici v lize udělali ještě lepší, než máme nyní a je jedno, jestli 1:0, 2:1 nebo 4:3. Čeká nás však těžký a nebezpečný soupeř," řekl trenér FK Mladá Boleslav Miroslav Koubek.

Musí se stále smířit s absencí dlouhodobě zraněných stoperů Aleše Neuwirtha a Petra Johany. Navíc z nominace na utkání vypadl útočník Kerem Bulut, který se z návštěvy rodné Austrálie vrátí až v pondělí 12. září. V boleslavské ofenzívě tak nejspíš dostane šanci v základní sestavě Jakub Řezníček. S mužstvem už trénuje uzdravený Tomáš Fabián, ostatní hráči prvoligového kádru jsou také v pořádku.

Přijedeme s otevřeným hledím, budeme chtít hrát naši hru a popereme se o dobrý výsledek. Nečeká nás ale lehký duel. Boleslav teď hraje dobře. V lize ještě neprohrála, dostává nejméně gólů ze všech. Opět bude patřit k týmům, které budou usilovat minimálně o poháry. Takže nás opravdu nečeká nic jednoduchého," pravil trenér FC Slovan Liberec Jaroslav Šilhavý.

Fanshop banner