Boleslav v úterý hraje přátelské utkání v Benátkách nad Jizerou
Klub

Boleslav v úterý hraje přátelské utkání v Benátkách nad Jizerou

Redakce

Přátelské utkání SK Karbo Benátky nad Jizerou - FK Mladá Boleslav se hraje v úterý 6. září od 17 hodin na benáteckém hřišti účastníka středočeského přeboru.

Pro mladoboleslavské prvoligové fotbalisty to bude druhé střetnutí v aktuálním reprezentačním přerušení Gambrinus ligy. Před týdnem sehráli vítězné utkání Ondrášovka cupu v Brně 3:1 a nyní se střetnou s mužstvem středočeského přeboru. Benátky v uplynulém víkendu jasně porazily Beroun 3:0.

V mladoboleslavském týmu bude chybět Jan Chramosta, který je s českou reprezentací jednadvacetiletých v Uherském Hradišti a v úterním odpoledni tam absolvuje kvalifikační zápas na evropský šampionát 2013 v Izraeli Česko U21 - Arménie U21. V páteční přípravě na toto mezistátní utkání 1. FC Slovácko - Česko U21 2:2 druhý reprezentační gól střílel Jan Chramosta. Boleslavský trenér Koubek nemůže počítat ani s dalším útočníkem Keremem Bulutem, jenž odletěl v soukromé záležitosti do Austrálie. Naopak si po čtyřech měsících marodění možná zkusí zahrát Tomáš Fabián.

Fanshop banner