Chramosta je v reprezentační jednadvacítce
Klub

Chramosta je v reprezentační jednadvacítce

Redakce

Mladoboleslavský útočník Jan Chramosta byl nominovaný do reprezentace Česka U21 ke kvalifikačnímu utkání pro účast na ME 2013 Česko - Arménie, které se hraje v úterý 6. září v Uherském Hradišti.

Hlavní trenér týmu Česko U21 Jakub Dovalil nominoval hráče: Jan Chramosta (Mladá Boleslav), Vladimír Darida (Viktoria Plzeň), Michal Frydrych (Baník Ostrava), Lukáš Hejda (Příbram), Filip Hlůpik (Slovácko), Josef Hušbauer (Sparta Praha), Václav Kadlec (Sparta Praha), Tomáš Kalas (Arnheim), Jan Kopic (Jablonec), Tomáš Koubek (Hradec Králové), Václav Koutný (Sigma Olomouc), Jan Lecjaks (Young Boys Bern), Lukáš Mareček (Anderlecht), Jan Navrátil (Sigma Olomouc), Milan Nitrianský (Slavia Praha), Filip Novák (Jablonec), Roman Valeš (Jablonec), Ondřej Vaněk (Jablonec), Matěj Vydra (Udinese Calcio), Tomáš Wágner (Příbram), Marek Štěch (West Ham United), Pavel Čmovš (Nijmegen).

Mezi náhradníky jsou také mladoboleslavští fotbalisté Ondřej Zahustel a Jan Bořil, který momentálně hostuje ve Viktorii Žižkov.

Soustředění reprezentantů do jednadvaceti let začalo v úterý 30. srpna a skončí o týden později v úterý 6. září. V jeho průběhu Lvíčata sehrají dvě utkání. První přípravné v pátek 2. září proti prvoligovému 1.FC Slovácko a druhé kvalifikační pro ME 2013 s Arménií. Obě na hřišti v Uherském Hradišti. Letos ještě česká jednadvacítka hraje ve Walesu 11. října a v Arménii 11. listopadu.
Z nominovaných hráčů se šestice dostavila na reprezentační soustředění až po středečních zápasech Ondrášovka cupu. Čtyři kluby totiž odmítly uvolnit hráče před pohárovým zápasem. Sparta Praha Kadlece a Hušbauera, Mladá Boleslav Chramostu, Olomouc Koutného a Navrátila a Hradec Králové Koubka.

Fanshop banner