Koubek chválil Chramostu a mračil se na svaz
Klub

Koubek chválil Chramostu a mračil se na svaz

Redakce

Boleslavský trenér Miroslav Koubek měl z postupu radost a pochvaloval si střeleckou formu Jana Chramosty, který po utkání zamířil na reprezentační sraz jednadvacítky, kde jej však chtěli svazoví činovníci mít už před pohárovým zápasem.

„Vážím si postupu přes brněnské mužstvo. I když se mu ve druhé lize nedaří, tak jsem předpokládal, že se o to více bude v poháru snažit. A to se potvrdilo, do utkání vstoupilo odhodlaně, agilně až agresivně. My začali vlažně a chvíli nám trvalo, než jsme začali předvádět naši kombinační hru," řekl Miroslav Koubek po utkání.
Přiznal, že když dal Chramosta druhý gól, považoval utkání za rozhodnuté. „Místo abychom dohráli zápas v klidu, tak se po nedorozumění Millera s Janíčkem utkání zdramatizovalo. Brno začalo hrát vabank a náš třetí gól přišel až v předposlední minutě. Chramostu musím pochválit, byl klíčovým mužem zápasu. Nemít ho dnes, nevím, jak by to s naším postupem bylo. O to více mě mrzí dohady mezi svazem a klubem o Chramostovo uvolnění na reprezentační sraz jednadvacítky. V takových chvílích by měl přijít na řadu zdravý rozum," rýpnul si Koubek do svazových činovníků, kteří původně požadovali, aby ho mladoboleslavský klub uvolnil již před pohárovým střetnutím.
„K
lobouk dolů před střeleckou formou Chramosty,"
uznale řekl brněnský trenér René Wagner, i když si následně posteskl, že obránci jeho mužstva boleslavskému kanonýrovi pozici usnadňovali laxním plněním defenzivních povinností.

Fanshop banner