Táborský odešel na hostování do Bratislavy
Klub

Táborský odešel na hostování do Bratislavy

Redakce

Zkušený šestadvacetiletý Ivo Táborský se poslední srpnový den dohodl na podmínkách svého prvního zahraničního angažmá v ŠK Slovan Bratislava, kam odchází zatím na hostování do konce kalendářního roku.

Čtvrtek 31. srpna byl posledním dnem pro mezinárodní transfery hráčů v rámci UEFA. Představitelé českého FK Mladá Boleslav a slovenského ŠK Slovan Bratislava se tedy dohodli na poslední chvíli. Levonohý ofenzivní záložník nebo útočník Ivo Táborský podepsal hostování do konce letošního roku, čili do 31. prosince 2011, s opcí na případný přestup.

Ivo Táborský je odchovanec pražské Slavie, jenž ve své kariéře hrával také za vršovické Bohemians, Příbram, Xaverov a České Budějovice. Právě z jihočeského klubu přišel do Mladé Boleslavi nejprve na hostování a později i definitivně přestoupil. V FK Mladá Boleslav působil od léta 2007. V modrobílých boleslavských barvách za čtyři roky odehrál 96 mistrovských utkání v Gambrinus lize, celkem má 128 prvoligových startů, a nastřílel 11 gólů z celkových 17. Pravděpodobně nejdůležitější trefu za Mladou Boleslav si však připsal mimo Gambrinus ligu, a to proměněním penalty ve finále Ondrášovka cupu 2011, čímž významně přispěl k zisku první prestižní trofeje v historii FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner