Koubka mrzel promarněný první poločas
Klub

Koubka mrzel promarněný první poločas

Redakce

S herním projevem ve druhém poločase byl boleslavský kouč Miroslav Koubek spokojený, bohužel prohraný první poločas hráči napravili pouze jedním gólem, který stačil na remízu a nikoliv na výhru.

„Viděli jsme utkání slušné úrovně," mínil boleslavský kouč Miroslav Koubek. Rozmrzele přiznal, že tým nezačal tak sebevědomě, jak by měl a na co má. „Slavie byla ze začátku lepší, ale zbytečnou chybou jsme ji doslova darovali gól. Potom jsme to měli těžké, hráli jsme do plných proti zajištěné obraně," dodal Koubek. K rozdílnému hernímu projevu v jednotlivých poločasech řekl: „V prvním poločase nám chyběl důraz v závěrech akcí. Druhý poločas byl o něčem jiném, líbilo se mi, jakým způsobem tým dokráčel alespoň k remíze. Měli jsme dobrý pohyb, zdařilé kombinace a dostali Slavii pod tlak. Před zápasem bych bod ze Slavie bral, ale po průběhu druhé půle mám pocit, že jsme měli na překlopení utkání v zisk tří bodů v náš prospěch."

Slávistický trenér Michal Petrouš uznal sílu boleslavského soupeře: „Bylo to utkání rozdílných poločasů, v prvním jsme měli na zvýšení vedení, ale druhou půli hrálo jenom jedno mužstvo. Se štěstím jsme tlak Boleslavi přestáli a uhájili bod."

Fanshop banner