Týmem jara se stalo žákovské družstvo U13
Klub

Týmem jara se stalo žákovské družstvo U13

Redakce

Vedení FK Mladá Boleslav vyhlásilo klubovou soutěž o nejlepší mládežnický tým a individuality mládežnických družstev v jarní části soutěžního ročníku 2010/11. Hodnocení byli všichni mladí fotbalisté od těch nejmenších až po nejstarší dorost. Výkonnost družstev i jednotlivců posuzovali trenéři žákovských a dorosteneckých družstev.

Titul tým jara získalo žákovské družstvo FK Mladá Boleslav U13, jehož hlavním trenérem je Marek Janoušek. Rozhodující vliv na ocenění měl jistě fakt, že ve své mistrovské soutěži obsadili třetí místo při zisku 66 bodů.

Objev jara: Lukáš Láncz z dorosteneckého družstva U-19

Brankář jara: Luboš Borecký z dorosteneckého družstva U-19

Střelec jara: Daniel Novák s 15 góly z žákovského družstva U-13

Obránce jara: Petr Tvrdý z dorosteneckého družstva U-19

Vítězný tým FK Mladá Boleslav U13 jara pojede spolu s trenérem Markem Janouškem do Prahy na odvetné kvalifikační utkání Česko - Španělsko, které se hraje 7. října 2011, společně navštíví filmové představení Cinestar v Mladé Boleslavi a povečeří s vybraným hráčem prvoligového týmu FK Mladá Boleslav.

Laueráti individuálních cen obdrží po dvou vstupenkách na odvetné kvalifikační utkání Česko - Španělsko, které se hraje 7. října 2011 v Praze, vstupenku na filmové představení Cinestar v Mladé Boleslavi a zúčastní se večeře s hráčem prvoligového týmu FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner