Koubkovi ke spokojenosti chyběl gól navíc
Klub

Koubkovi ke spokojenosti chyběl gól navíc

Redakce

Po jasné výhře nad Žižkovem boleslavský trenér Koubek sice své mužstvo pochválil, ale také řekl, že k úplné spokojenosti mu chyběl jeden gól v soupeřově brance navíc. V tom se jistě shodl s bezmála čtyřmi tisíci přítomných diváků.

„Mužstvo chválím, že vyhrálo potřetí v řadě, protože to není jednoduchý úkol. K vítězství jsme přidali dobrou solidní hru, neboť se domnívám, že v kombinaci jsme jasně dominovali. Chyběl tomu jeden gól navíc. Měli jsme k němu několik velmi dobrých příležitostí, například Chramosta odmítl hattrick. Spousta vypracovaných střeleckých příležitostí svědčila o naší herní převaze a útočné aktivitě, ale na koncovce musíme dále pracovat," prohlásil Miroslav Koubek po utkání. Po novinářské výzvě zhodnotil střelecký potenciál Jana Chramosty: „Jde nahoru. Po Euru, když s námi netrénoval a pokračoval bez pořádné dovolené, to zpočátku s ním skřípalo, ale jak dohání tréninkové manko, probouzí se. Sžil se i s novým herním systémem mužstva a je nyní na dobré cestě."

Žižkovský šéf Martin Pulpit si v hodnocení průběhu utkání opakovaně stěžoval na rozhodnutí hlavního rozhodčího v neprospěch jeho týmu: „Základní aspekt, který rozhodl, že žižkovská Viktoria nezískala v Boleslavi ani bod, byla nekompaktní hra naší obrany v prvním poločasu, která soupeři umožňovala přihrávky za obrannou linii a tím se dostávat do šancí. Další aspektem byla jasná penalta, kterou jsme za stavu nula nula měli kopat. Také vyloučení našeho Bartla bylo dle mého názoru nesprávné. Za druhý poločas zaslouží mužstvo absolutorium, že ho v oslabení dohrálo bez inkasovaného gólu. Dokonce jsme mohli průběh utkání zdramatizovat Folprechtrem a dalšími dvěma šancemi."

Fanshop banner