Jsme v plné síle, hlásí trenér Koubek
Klub

Jsme v plné síle, hlásí trenér Koubek

Redakce

Boleslavského trenéra Miroslava Koubka uspokojilo stejně jako vysoké vítězství nad Baníkem Ostrava i rychlé uzdravení některých zraněných hráčů. Na ostravských Bazalech utrpěli bolestivé rány Miller, Kysela, Kúdela a Bulut.

„Většinu zdravotních neduhů hráči v týdnu vyléčili a po dlouhodobém zranění si Johana už zahrál za rezervu v mistrovském utkání ČFL v Písku a je připravený pro potřeby prvoligového mužstva. Proti Žižkovu tak jdeme téměř v plné síle. Chybí nám pouze Fabián a Neuwirth."
Proti Viktorii Žižkov očekává Miroslav Koubek velmi těžké utkání s dobýváním dobře organizované obrany podobně jako v domácím střetnutí se Slováckem. „Favoritem utkání je určitě Boleslav a nezříkáme se té role. Boleslav by měla diktovat dění na hřišti a věřím, že dokážeme Viktorku přetlačit. Snad se nám podaří dát gól dříve, než proti Slovácku."

Dnes čtyřiačtyřicetiletý žižkovský trenér Martin Pulpit se do Mladé Boleslavi vrací po osmi letech. V roce 2003 pracoval u tehdy druholigového mužstva FK Mladá Boleslav. „Mé vzpomínky na tohle působení jsou určitě dobré. Do klubu jsem přišel, když byl tým na dvanáctém místě druholigové tabulky. Když jsem byl potom částečně odejit, tak Mladá Boleslav vedla tabulku. Pokud jde o kádr hráčů, byla v kabině dobrá parta. Pochopitelně také vzpomínám na věrné fanoušky, kteří za mnou vždy stáli." řekl Martin Pulpit, který za hlavní přednost boleslavského týmu považuje sehranost. „Kádr hráčů se za poslední dvě sezóny mnoho nezměnil. Je zde spojená zkušenost například Rolka, Kuliče, Šírla nebo Millera s mládím v podobě Chramosty, Kysely, Štohanzla a Wojnara."

Více postřehů a názorů trenérů Miroslava Koubka a Martina Pulpita najdou fotbaloví příznivci v Bolkově zpravodaji vydaném k nedělnímu ligovému utkání FK Mladá Boleslav - FK Viktoria Žižkov.

Fanshop banner