Koubkovi se návrat na Bazaly vydařil parádně
Klub

Koubkovi se návrat na Bazaly vydařil parádně

Redakce

Současný boleslavský trenér Miroslav Koubek se vrátil do Ostravy s odhodláním vyhrát a povedlo se mu to dokonale. Ze čtyř gólů v síti Baníku měl radost i trochu smutku.

„S ostravskými hráči cítím," prohlásil na pozápasové tiskovce Miroslav Koubek. „Jsem rád, že jsme vyhráli. Utkání bylo zajímavé, mělo patřičný náboj a spousta zranění svědčí o tom, že hráči hráli s maximálním nasazením. Věděl jsem, že to bude náročný a těžký zápas a potvrdilo se to. Vyhráli jsme vysoko, ale nemuseli vyhrát. Vítězství se rodilo těžce a rozhodla o něm zkušenost a kvalita. Vysoko hodnotím nejen svoje hráče, ale i hráče Baníku," řekl Miroslav Koubek a přiznal, že v závěru utkání měl problém, když nemohl vystřídat vyčerpané hráče, protože kvótu na změny mu vzaly změny vynucené zraněními.

Smutný ostravský kouč Pavel Malura souhlasil s Koubkovým hodnocením. „Dnešní utkání bylo opravdu o zkušenostech. Rozhodlo totiž zvládnutí klíčových situací. Odehráli jsme slušné utkání a nezasloužili si dostat čtyři góly," povzdechl si Malura a za rozhodující moment označil třetí gól v baníkovské brance.

Fanshop banner