I když malá, přeci jenom šance je
Klub

I když malá, přeci jenom šance je

Redakce

Odvetné utkání třetího předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - AEK Larnaca se hraje ve čtvrtek 4. srpna od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Boleslavští budou dohánět třígólovou ztrátu z prvního střetnutí.

Jenom senzační výhra o čtyři a více gólů umožní Mladé Boleslavi postoupit přes kyperskou Larnaku do další fáze Evropské ligy. Naději vzbudí také výhra 3:0, po které by následoval penaltový rozstřel.
Výhra jen o jeden či dva góly, jakákoliv remíza či prohra znamenají konec mladoboleslavského účinkování na letošní evropské scéně.
Uvědomte si všichni, hráči na hřišti i fandové v hledišti, že na nápravu toho, co fotbalisté pokazili v Larnace za půl hodiny, mají ve čtvrtek devadesát minut, tedy třikrát tolik času. V tom je zřejmá šance. Zkusme ji společnými silami využít.

Čtvrteční utkání FK Mladá Boleslav - AEK Larnaca budou řídit sudí z Dánska, hlavní Peter Rasmussen, asistenti na lajnách Henrik Sonderby a Lars Rix, čtvrtým za lajnou Mads-Kristoffer Kristoffersen. Delegáty vyslanými UEFA budou slovenský Gabriel Weiss a makedonský Angel Bungurov.

Boleslavští fotbalisté nejspíše ve čtvrtek nastoupí celí v bílém, což je parádní oblečení, které jim firma Nike dodala speciálně pro utkání Evropské ligy.

Oficiální tréninky v předvečer utkání se uskuteční ve středu 3. srpna od 17 hodin AEK Laranaca a od 18,30 hodin FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner