Oba trenéři remízu brali
Klub

Oba trenéři remízu brali

Redakce

Jablonecký František Komňacký a boleslavský Miroslav Koubek se po bezgólové remíze shodli, že dělba ligových bodů byla spravedlivá. Další slova trenérů by se mohla zdát zbytečná, přesto stála za zaznamenání.

„I když utkání skončilo dietně nula nula, tak oba týmy chtěly zvítězit a góly střílet," mínil boleslavský trenér Miroslav Koubek. Připomněl, že tempo gradovalo ve druhém poločase, kdy boleslavská defenzívě měla chvílemi problémy ustát sérii rohových kopů. „Za obrannou činnost musím mužstvu na rozdíl od zápasu v Larnace vyslovit pochvalu. Mrzí mě, že jsme neproměnili ani jednu příležitost v gól. Bodu z Jablonce si vážím," dodal Koubek.

Jablonecký František Komňacký zdůraznil, že obě mužstva se znají příliš dobře na to, aby se mohla vzájemně překvapit. „Nám se nedařila finální fáze. Dobře organizovaná obrana Boleslavi nám nepustila žádný z balónů před branku, to byl náš největší problém při určité územní převaze. Šancí jsme měli málo a střel na branku ještě méně. Boleslav hrozila brejky, protože na ně má typy hráčů a nás dvakrát podržel brankář Špit," prohlásil Komňacký a hodnocení uzavřel optimistickým prohlášením: „Střetla se dvě vyspělá mužstva, která budou bojovat o špičku ligy. Remíza byla zasloužená."

Fanshop banner