Před ligovým startem se množí hráčské ztráty
Klub

Před ligovým startem se množí hráčské ztráty

Redakce

Pro úvodní utkání nového ročníku Gambrinus ligy, které Mladá Boleslav hraje v pondělním odpoledni 1. srpna od 16,45 hodin v jablonecké Chance aréně, se musí trenér Miroslav Koubek vypořádat s pěti absencemi.

K dlouhodobým marodům Fabiánovi a Johanovi, přibyl další stoper Neuwirth a navíc středopolař Ščuk se zdravotními potížemi. Útočník Bulut odjel reprezentovat za dorostenecký nároďák Austrálii.

Stoper Petr Johana utrpěl svalové zranění v prvním přípravném utkání na červnovém turnaji v Čelákovicích. V rámci rekonvalescence sice v červenci absolvoval s mužstvem rakouské soustředění, ale do utkání nezasáhl, ani k zápasu Evropské ligy na Kypr neodcestoval. Jeho start v úvodním ligovém utkání na jabloneckém trávníku je stále nejistý.
Stoper Aleš Neuwirth
předčasně odstoupil kvůli zranění kolena z úvodního duelu 3. předkola Evropské ligy AEK Larnaca - FK Mladá Boleslav a je momentálně zcela mimo tréninkovou i zápasovou činnost.
Obránce či záložník Tomáš Fabián
léčí zánět kyčelního kloubu a mimo tréninkovou a zápasovou činnost je již od května letošního roku. Pro úvodní utkání Gambrinus ligy nebude připravený.
Středopolař Jasmin Ščuk
utrpěl svalové zranění v tréninku, nezúčastnil se utkání předkola Evropské ligy a jeho start v úvodním utkání Gambrinus ligy je nejistý.
Útočník Kerem Bulut
v současnosti plní reprezentační povinnosti v dorosteneckém výběru Austrálie mimo území České republiky.

Fanshop banner