Fotbalisty v Larnace přivítalo vedro
Klub

Fotbalisty v Larnace přivítalo vedro

Redakce

Boleslavští fotbalisté ve středu odletěli z pražské Ruzyně do kyperské Larnaky s půlhodinovým zpožděním, ale dobrou náladu jim to nezkazilo. Ani plánovaný program přípravy na předkolo utkání Evropské ligy to nenarušilo.

Na larnackém letišti fotbalová výprava přistála po více než tříhodinovém letu. V pilotní kabině seděl mladoboleslavský rodák Karel Štrébl, někdejší mistr světa v letecké akrobacii a nyní pilot Boeingu 737-500 společnosti Travel service. Fotbalistům z jeho rodného města popřál hodně úspěchů.

Larnaca přivítala boleslavské fotbalisty z Pojizeří teplotou vzduchu 35°C. Ubytovali se v hotelu Hilton v Nikosii. Trénink v místě konání čtvrtečního zápasu absolvovali ve středečním podvečeru od 18 hodin. „Hráči jsou v pořádku," řekl klubový lékař Josef Horák.

Hlavní kouč Miroslav Koubek na dotaz, zda uvažuje o změně v základní sestavě, která byla shodná v posledním přípravném utkání i v superpoháru proti Plzni, odvětil, že o jedné uvažuje. „Ale prozrazovat ji den před zápasem nebudu."

Fanshop banner