Vyhráli nad druholigovým soupeřem
Klub

Vyhráli nad druholigovým soupeřem

Redakce

V pátém utkání letní přípravy Pechancova juniorka počtvrté vyhrála. Tentokrát vítězství těší dvojnásob, neboť soupeřem byl druholigový tým.

Hrálo se na hřišti fotbalového areálu v Blšanech. V rušném průběhu se střídaly zajímavé střelecké situace před oběma brankami. Ve využívání šancí byli boleslavští fotbalisté produktivnější a proto zaslouženě zvítězili. Do hry zasáhlo jedenáct hráčů z prvoligového kádru.

První gólovou šanci měl mostecký Frnoch, ale Šedu nepropálil.
V 17. minutě utekl Bulut mostecké obraně, která se ho nepovedeně snažila vystavit do ofsajdu, a podle brankáře Pechatého otevřel skóre - 0:1
. Mostečtí reagovali za šest minut nepřesnou ranou Oboyi. Blíže vyrovnání byl Danoski, ale za překonaného Šedu zaskočil stoper Dimitrovski. Na druhé straně mostecký Pechatý vychytal Kalinu.
Ve 37. minutě po Danoskiho přihrávce v plném běhu vystřelil Oboya, jeho ránu Šeda vyrazil k Frnochovi a ten vyrovnal - 1:1.
Těsně před přestávkou Štohanzlův trestný kop vytáhl Pechatý na břevno a důsledný Kostakis ho dorazil za lajnu - 1:2.
Pro Kostakise to byl již třetí gól za juniorku a je momentálně jejím nejproduktivnějším kanonýrem v letní přípravě.

Krátce po změně stran po úniku podle levé postranní lajny šťastně vyrovnal tečovanou střelou Oboya - 2:2.
V 54. minutě centrovaný míč umístil gólově Schubert - 2:3
. Ve zbylém čase Boleslavští uhájili těsné vedení především zásluhou brankáře Šedy. Kryl střely Rusetského, Christofa, Klasny a Bednáře.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v I.poločase: Šeda - Tvaroha, Janíček, Dimitrovski, Kalina - Ščuk, Wojnar, Kostakis - Bulut, Řezníček, Štohanzl.
Sestava FK Mladá Boleslav"B" v II.poločase
: Šeda - Kozma, Brožek, Dimitrovski, Kuci - Sedláček, Volf, Dudka - Zahustel, Schubert, Synek.

Sestava FK Baník Most: Pechatý - Jendruščák, Bohatra, Hofmann, Řehák (59. Nguyen) - Rusetski, Christof (73. Klasna), Rosendo, Oboya - Danoski (46. Nikovski), Frnoch (46. Vodička, 64. Bednář).

Góly: 37. Frnoch, 51. Oboya - 17. Bulut, 43. Kostakis, 54. Schubert

Fanshop banner