FK Mladá Boleslav v televizi na ČT4
Klub

FK Mladá Boleslav v televizi na ČT4

Redakce

Při postupném představování klubů Gambrinus ligy Českou televizí přijde řada na FK Mladá Boleslav v nedělním podvečeru 24. července. Spolu s přímými přenosy pátečního superpoháru z Plzně a ligové premiéry z Jablonce budou boleslavští fotbalisté v televizi třikrát v rozmezí jedenácti dnů.

Střetnutí o český SynoTip Superpohohár 2011 FC Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav v pátek 22. července od 17,30 hodin vysílá Česká televize přímý přenosem na svém sportovním kanálu ČT4.
V nedělním pořadu se bude mluvit o nejčerstvějších novinkách v FK Mladá Boleslav. V televizním studiu zasednou trenér Miroslav Koubek, sportovní ředitel Ladislav Minář a kapitán mužstva Marek Kulič. Doprovodné ilustrační záběry pořídil kameraman České televize na mladoboleslavském Městském stadionu a z fotbalového zákulisí již ve středu 20. července.
Pořad o připravenosti FK Mladá Boleslav na ligovou sezónu vysílá ČT 4 v neděli 24. července od 18,20
hodin a reprízuje ten samý den od 23,30 hodin.
Přízně kamer České televize si mladoboleslavští fotbalisté užijí také v úvodním kole Gambrinus ligy. Utkání FK Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav v pondělí 1. srpna od 18,30 hodin vysílá přímým přenosem ČT4. Tato informace je pochopitelně určená pouze těm, kterým vážné rodinné či pracovní překážky znemožní přímou účast na podzimní ligové premiéře. Všichni ostatní příznivci mladoboleslavského fotbalu jistě vyrazí v pondělním odpoledni do nedalekého Jablonce nad Nisou.

Fanshop banner