Poleťte s boleslavskými fotbalisty na Kypr
Klub

Poleťte s boleslavskými fotbalisty na Kypr

Redakce

V souvislosti s utkáním třetího předkola Evropské ligy AEK Larnaca - FK Mladá Boleslav, které se hraje v posledním červencovém čtvrtku, pořádá boleslavský fotbalový klub pro své příznivce letecký zájezd.

Přeprava z pražské Ruzyně do kyperské Larnacy je zajištěna leteckým speciálem společně s týmem FK Mladá Boleslav.
Předpokládaný odlet je ve středu 27. července v 8 hodin
(přesný čas odletu bude ještě upřesněn). Ubytování je zajištěné ve tří- nebo čtyřhvězdičkovém hotelu v Ayia Napa, což je turisticky nejvyhledávanější letovisko s nejkrásnější kyperskou pláží Nissi Beach, množstvím obchodů, kaváren, restaurací, barů, diskoték a příležitostí ke koupání ve Středozemním moři.
Návrat je plánovaný bezprostředně po skončení fotbalového utkání Evropské ligy s přistáním v pražské Ruzyni kolem třetí hodiny ranní v pátek 29.července.

Cena zájezdu s ubytováním ve tříhvězdičkovém hotelu je 6900,-Kč, s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu je 9900,-Kč. V obou variantách ceny spolu s ubytováním na jednu noc zahrnují snídani v hotelu, letenku z Prahy do Larnacy a zpět včetně nezbytných letištních poplatků, transfery z letiště do hotelu i z hotelu na letiště a vstupenku na fotbalové utkání Evropské ligy.

Závazné přihlášky posílejte na emailovou adresu jan.holicky@fkmb.cz , nebo volejte na telefonní číslo 603557791. Uzávěrka přihlášek je ve středu 20. července do 17 hodin.

Fanshop banner