Na úvod dostali výprask od Vlašimi
Klub

Na úvod dostali výprask od Vlašimi

Redakce

Juniorka v prvním utkání letní přípravy prohrála s druholigovou Vlašimí na hřišti v Kácově. Další zápas hraje v sobotu 16. července ve Varnsdorfu, čili opět proti druholigovému týmu.

Na hřišti byl patrný rozdíl v tom, v jaké fázi přípravy se mužstva nacházela. Pro boleslavské mladíky to bylo první utkání necelý týden po zahájení tréninkového procesu, kdežto Vlašimští v přípravě již finišují. „Bylo znát, že jsou v přípravě o poznání dál," poznamenal boleslavský kouč Milan Pechanec.
Většinu herního času Vlašimští působili jistějším a fotbalovějším dojmem. Byli důraznější i rychlejší v práci s míčem a v úvodní desetiminutovce potrestali taktické chyby v boleslavské hře dvěma góly. Nejprve se v 8. minutě prosadil Strnad a o dvě minuty později Janda.

Boleslavští často chybovali v rozehrávce a soupeři nabízeli další šance. V nástupu do druhého poločasu dal vlašimský Kolašinac třetí gól. Boleslavští sice měli útočnou fázi o poznání kvalitnější než obrannou, ale v koncovce byli nedůrazní a nepřesní. A tak jediný gól dal Dudka z pokutového kopu. Nedlouho po něm však přidal Vrťo čtvrtý gól a zpečetil vysokou výhru Vlašimi.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Kanaval (46. Knobloch) - Maňas (46. Kozma), Charuza (46. M.Šťastný), Zbrožek, Svoboda (46. Mach) - Marek Sedláček (70. Svoboda), Volf (46. Honc), Dudka - Basič (46. Mehanovič), Schubert (46. Synek), Čech (D. Šťastný).

Góly: 8. Strnad, 10. Janda, 47.Kolašinac, 67.Vrťo - 65. Dudka z pokutového kopu

Fanshop banner