Šeterle preferuje všeobecnou stabilizaci klubu
Klub

Šeterle preferuje všeobecnou stabilizaci klubu

Redakce

Oficiální tiskové konference FK Mladá Boleslav, která se konala v rakouském Kaprunu v době soustředění prvoligového týmu, byli přítomni generální ředitel klubu Jaromír Šeterle, hlavní trenér týmu Miroslav Koubek a kapitán mužstva Marek Kulič.

„Jde nám o stabilizaci klubu v rovině ekonomické, sportovní i personální. Rozpočet by neměl přesáhnout sto padesát milionů korun, hodně bude záležet na době působení v Evropské lize," prohlásil generální ředitel klubu Jaromír Šeterle.
Trenér Miroslav Koubek pochválil kvalitní atmosféru panující v kaprunském hotelu St.Florian i v hráčském kádru. „Máme tady potřebné podmínky k trénování i pro vyladění herní formy," řekl trenér.
Ke slovu se dostal i zástupce hráčského kádru Marek Kulič. Vyjádřil spokojenost hráčů s průběhem letní přípravy i novou sadu dresů Nike. „S přípravou jsme spokojení moc. Neběhali jsme vůbec v lese, ale jen na hřišti. Hodně jsme dělali taktiku, všichni jsme zdraví a na mistrovskou sezónu se hodně těšíme. S kvalitou nových dresů jsme velmi spokojení," prohlásil Marek Kulič a trpělivě pózoval fotografům a kameramanům v bílém dresu pro evropské bitvy.

Fanshop banner