Do Rakouska odcestoval ve středu dvaadvacetičlenný kádr
Klub

Do Rakouska odcestoval ve středu dvaadvacetičlenný kádr

Redakce

Po dvou zápasech na rejšickém hřišti odcestovali boleslavští fotbalisté k dalším třem přípravným duelům do Rakouska, kde se střetnou s rumunským FC Astra Ploiesti, skotským Dunfermline Athletic FC a tureckým Manisasporem.

Na herní soustředění do Rakouska odcestovali o den dříve, než původně plánovali. Z Mladé Boleslavi vyjeli krátce před středečním polednem 6. července, dopoledne stihli ještě jeden trénink v areálu Městského stadionu. Deset dnů budou bydlet a trénovat v Kaprunu. Tři přípravná utkání sehrají v okolí tohoto známého střediska zimních sportů.

Herní kemp absolvují brankáři Miroslav Miller, Jan Šeda, Jakub Jakubov, hráči Václav Kalina, Jan Kysela, Adrian Rolko, Vladimir Dimitrovski, Petr Johana, Tomáš Janíček, Radek Šírl, Ondřej Zahustel, Petr Wojnar, Jan Štohanzl, Václav Procházka, Lukáš Opiela, Ondřej Kúdela, Jasmin Ščuk, Ivo Táborský, Jakub Řezníček, Marek Kulič, Jan Chramosta, Kerem Bulut, trenéři Miroslav Koubek, Boris Kočí, Filip Toncar, Martin Třasák, fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý, kustod Pavel Uhlíř, lékař Miroslav Sinkule a vedoucí mužstva Michael Doležal. Neodjel Tomáš Fabián s nedoléčeným zraněním zad.

Program přípravných utkání v Rakousku:

Sobota 9. července od 18 hodin (hřiště v Uttendorfu): FC Astra Ploiesti - FK Mladá Boleslav
Úterý 12. července od 16 hodin (hřiště v Bischofshofenu): Dunfermline Athletic FC - FK Mladá Boleslav
Pátek 15. července: Manisaspor - FK Mladá Boleslav
Místo a čas třetího utkání se upřesní v průběhu rakouského soustředění. Bezprostředně po jeho odehrání se mladoboleslavská fotbalová výprava vydá na cestu domů. V ten den, v pátek 15. července, se dozví soupeře pro třetí předkolo Evropské ligy.

Fanshop banner