Ozdobili fotbalové slavnosti
Klub

Ozdobili fotbalové slavnosti

Redakce

Boleslavští fotbalisté v uplynulém víkendu asistovali při dvou fotbalových slavnostech. V Samšině při otevírání nového sportovního areálu a v Dobrovici při oslavách stých narozenin místního klubu.

V obci Samšina (mezi Sobotkou a Jičínem) si občané postavili víceúčelové hřiště s umělým povrchem, které bude sloužit fotbalu, házené, košíkové i jiným sportům. Podle informací místního starosty se vše udělalo pro mládež a vesměs z obecních peněz. V sobotu 26. června hodinu po poledni se slavnostního otevření areálu zúčastnilo téměř dvě stě lidí a význačnými hosty byli fotbalisté FK Mladá Boleslav Marek Kulič a Adrian Rolko. Provedli čestný výkop, asistovali slavnostnímu přestřižení pásky a podstoupili autogramiádu.

Podpisové akce se zúčastnili ten samý den také v Dobrovici, kde místní fotbalový klub slavil stoleté výročí existence. Tady byl přítomen celý prvoligový hráčský kádr a jeho členové téměř tři čtvrtě hodiny nepřetržitě rozdávali autogramy a trpělivě se fotili s fotbalovými příznivci. Všichni tři mladoboleslavští brankáři (Miller, Šeda, Jakubov) navíc chytali pokutové kopy natěšených dobrovických žáčků. V rámci oslav sehráli mladoboleslavští junioři přátelské utkání s dobrovickým mužstvem, jenž je účastníkem středočeského přeboru.

Fanshop banner