Trenér Koubek spokojenost nedával najevo
Klub

Trenér Koubek spokojenost nedával najevo

Redakce

Boleslavští fotbalisté začali novou sezónu s novým trenérem úspěšně. Získali trofej letního turnaje v Čelákovicích v konkurenci dalších tří prvoligových klubů. Podobně jako před rokem. Současný trenér Miroslav Koubek nespornou spokojenost nedával najevo.

„Byl jsem spokojený s prvním poločasem prvního utkání a s druhým poločasem ve finále," pravil Miroslav Koubek po skončení turnaje o putovní pohár starosty města Čelákovice, který se konal poslední červnovou neděli. V dopoledním utkání Boleslavští přemohli pražskou Slavii rychlým Kuličovým gólem. Finále s Jabloncem začali mizerně a po většinu utkání doháněli dvougólové manko. Stáhli ho a celkové vítězství získali v penaltové přestřelce.

„Nehráli jsme na výsledek. Hlavním záměrem pro nás bylo rozložit herní zatížení na celý kádr. Začátek finále nám utekl z nedostatku zkušenosti," uvedl mladoboleslavský kouč. Byl spokojený, že boleslavský tým zvládl nepříznivý vývoj utkání. A samozřejmě i z celkového vítězství. Před turnajem totiž neskrýval ambice. „Každý úspěch se počítá," řekl Miroslav Koubek. Když se mužstvo radovalo z obhájení čelákovické trofeje, krotil se, aby nedal příliš najevo radost z prvního úspěchu dosaženého v mladoboleslavských barvách. Jeho mise přeci teprve začala...

Fanshop banner