Postoupili přes Slavii do finále turnaje v Čelákovicích
Klub

Postoupili přes Slavii do finále turnaje v Čelákovicích

Redakce

Boleslav v prvním utkání po novým trenérem Koubkem vyhrála, neboť byla po většinu hrací doby (2x35 minut) lepší kombinačně i pohybem. Podobně jako před rokem se přes slávisty probojovali do finále čekálovického turnaje.

První útok Boleslavi odtáhl po pravé straně Řezníček. Jeho centr zakončoval Kúdela, trefil však brankáře a od něho vyražený míč dopravil Kulič do sítě - 0:1. Za pět minut se ocitl Kulič v druhé šanci po Šírlově centru, tentokrát však cíl minul. Slávisté odpověděli v 10. minutě, kdy Pospěch hlavičkoval nad boleslavskou branku. V 17. minutě po pěkné narážečce s Kuličem tvrdě vystřelil Procházka, mířil však do středu branky a tak gólman bez obtíží ránu kryl. Ve 28. minutě po centru Řezníčka hlavičkoval Kulič do břevna.

Začátek druhého poločasu byl bez vzruchu. Teprve deset minut po změně stran zkusil zakončení Opiela, ale vystřelil nad branku. V 57. minutě předvedli Boleslavští vydařený útok. Wojnar vysunul Řezníčka, tomu se povedl blafák na brankáře, načež vrátil míč pod sebe, ale Táborský z hranice velkého vápna netrefil odkrytou branku. V 59. minutě Táborský vybojoval na pravé straně míč, posunul ho na Buluta, jenž sólový brejk zakončil střelou do brankáře. V 68. minutě se přes boleslavského stopera Dimitrovského protlačil do palebné pozice Pospěch, ale jeho tvrdé zakončení zlikvidoval výborný Miller. Utkání tak skončilo těsnou výhrou Boleslavi.

Sestava FK Mladá Boleslav: Miller - Kysela, Johana (40 Rolko), Rolko (35 Dimitrovski), Šírl (36. Kalina) - Táborský, Opiela, Procházka, Kúdela (36. Wojnar) - Řezníček (58. Bulut) , Kulič (36. Štohanzl). Utkání se hrálo ve zkrácené hrací době 2x35 minut.

Gól: 3.Kulič

Rozhodčí: Franěk - Pospíšil, Zeman

Diváků: 300

Ve druhém turnajovém semifinále Baumit Jablonec porazil Hradec Králové 2:0. První gól dával ve 29. minutě Novák, druhý přidal deset minut po změně stran Třešňák. Do finále čelákovického turnaje tak postoupily Mladá Boleslav a Baumit Jablonec, čili stejné týmy jako v předchozím ročníku.

Fanshop banner