Golfisté přispěli školákům
Klub

Golfisté přispěli školákům

Redakce

Čtvrtý ročník golfového turnaje pořádaný z iniciativy FK Mladá Boleslav a ve spolupráci s Havex-auto se konal ve středu 8.června na hřišti Sand Martins Holes v Michalovicích u Mladé Boleslavi za účasti šedesáti mužů a pěti žen.

Hrálo se za úmorného vedra, které skončilo až když všichni účastníci už byli v klubovně. Předání cen zarámovalo hřmění a blesky letní bouřky. Z charitativního výtěžku golfového turnaje ve výši 11400,- Kč se radovala ředitelka 9.ZŠ „Pastelka", jejíž součástí je fotbalová akademie, Iva Kollinová.

V jednotlivých kategoriích vyhráli Martin Hron (HCP 0-18), Martin Kratochvíl (HCP 18,1-36) a Josef Holický (HCP 37-54). Nejlepší ženou byla Iva Herlesová s 37 stablefordovými body. Ve speciálních soutěžích byli nejlépe hodnocenými Miloš Kodeš (Nearest to the pin) a Stanislav Kohl (Longest drive).

Z golfistů hrajících v barvách FK Mladá Boleslav si nejlépe vedl Jaromír Šeterle, jenž v nejprestižnější kategorii HCP 0-18 obsadil třináctou příčku z třiatřiceti hráčů. František Petrtýl skončil dvacátý.

Fanshop banner