Chramosta v reprezentačním dresu nastřílel hattrick
Klub

Chramosta v reprezentačním dresu nastřílel hattrick

Redakce

Reprezentační družstvo Česko U21 porazilo v přípravném utkání třetiligový tým FK Mladá Boleslav"B" 8:1 a tři góly dal Jan Chramosta, jediný mladoboleslavský fotbalista v nominaci. Utkání se hrálo v úterý 7. června v Mladé Boleslavi dva dny před odjezdem reprezentantů na mistrovství Evropy, které se koná v Dánsku.

Boleslavská juniorka hrála v silně kombinované sestavě, neboť trenér Milan Pechanec využil příležitosti a v náročném duelu otestoval hráče, kteří končí v mladoboleslavském dorostu a od podzimu s nimi bude pracovat.

Reprezentační výběr kouče Jakuba Dovalila začal v nejsilnějším složení. Přesto mu boleslavští mladíci dvacet minut odolávali. Ve 22. minutě si však Borovička dal vlastní gól a reprezentanty uklidnil. Ti do přestávky přidali dva a po změně stran dalších pět gólů. Ve 25.minutě se volejem prosadil Pekhart a v poslední minutě poločasu po standardní situaci důrazný Čelůstka.

Chramosta nastoupil v reprezentačním dresu až do druhého poločasu. A nastřílel do boleslavské branky hattrick trefami v 53., 60. a 65.minutě. Mezi jeho střelami se prosadili v 55.minutě Kozák a v 61.minutě Vácha.
Teprve v 72.minutě padl gól také za záda reprezentační brankářské jedničky Vaclíka. Z pokutového kopu jej překonal Zahustel.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" proti jednadvacetileté reprezentaci Česka v I.poločase: Hanuš - Borovička, Charuza, Zbrožek, Horák - Tvaroha, Svoboda, Marek Sedláček, Dolinajec (34. Dudka) - Hadziresic, Diatta.
Sestava FK Mladá Boleslav"B" proti jednadvacetileté reprezentaci Česka v II.poločase
: Štěch - Štěpánek, Martin Šťastný, Zbrožek (68. Charuza), Svoboda (68. Borovička) - Zahustel, Brunclík, Maňas, Dudka - Kozma, Volf.

Sestava Česko U21 v prvním poločase: Vaclík - Čelůstka, Suchý, Mazuch, Lecjaks - Dočkal, Černý, Gecov, Vácha, Hloušek - Pekhart.
Sestava Česko U21 v prvním poločase
: Vaclík - Řezník, Suchý (63. Hošek), Mazuch (63. Čmovš), Čelůstka - Vácha (63. Rabušic), Mareček, Chramosta, Černý (63. Kadlec), Kovařík - Kozák.

Fanshop banner