Kondici budou honit doma, hru vyladí v Rakousku
Klub

Kondici budou honit doma, hru vyladí v Rakousku

Redakce

Fotbalisté FK Mladá Boleslav si dopřávají sedmnáct dnů letní dovolené. K přípravě na nový soutěžní ročník se sejdou ve středu 15. června ve 14,30 hodin. Úvodní tréninky absolvují v areálu mladoboleslavského Městského stadionu a červenci odcestují do Rakouska.

„Úvodní tři čtyři dny budou mít adaptační charakter a další dva týdny se zaměřením na fyzickou kondici," naznačil nový trenér Miroslav Koubek, že hráče v druhé polovině června čeká pořádná dřina. Zamýšlené kondiční soustředění v Lázních Bělohrad, kde byl tým vloni, Miroslav Koubek odmítl a po zhlédnutí tréninkových podmínek v areálu mladoboleslavského Městského stadionu rozhodl, že jsou pro přípravu mužstva vyhovující. A tak se hráči budou potit v dobře známém domácím prostředí, které opustí teprve v druhém a třetím červencovém týdnu, kdy zamíří do rakouského Kaprunu na herní kemp. V jeho průběhu sehrají minimálně tři utkání se zahraničními soupeři a také se dozvědí soupeře pro třetí předkolo Evropské ligy. Losuje se v pátek 15. července, den před návratem fotbalové výpravy z Kaprunu do Mladé Boleslavi.

Dosud známé letní termíny FK Mladá Boleslav:

Středa 15.června zahájení letního přípravného období

Neděle 26.června dvě utkání letního turnaje o pohár starosty města Čelákovice

Čtvrtek 7.července odjezd do rakouského Kaprunu na herní soustředění

Sobota 9.července přípravné utkání v Rakousku - soupeř je v jednání

Úterý 12.července přípravné utkání v Rakousku - soupeř je v jednání

Pátek 15.července přípravné utkání v Rakousku - soupeř je v jednání

Sobota 16.července návrat z rakouského Kaprunu

Sobota 23.července utkání českého superpoháru FC Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav

Čtvrtek 28.července utkání 3.předkola Evropské ligy

Neděle 31.července utkání 1.kola Gambrinus ligy

Čtvrtek 4.srpna odvetné utkání 3.předkola Evropské ligy

Neděle 7.srpna utkání 2.kola Gambrinus ligy

Středa 10.srpna utkání 2.kola Ondrášovka cupu

Neděle 14.srpna utkání 3.kola Gambrinus ligy

V případě úspěchu ve 3.předkole Evropské ligy následují další dvě utkání již o přímý postup do základních skupin ve čtvrtečních termínech 18. a 25. srpna a při postupu z 2.kola Ondrášovka cupu je utkání 3.kola tuzemského poháru na programu ve středu 31. srpna. První srpnový víkend má Gambrinus liga volno kvůli reprezentační pauze (Skotsko - Česko). A pak se zase pokračuje v anglickém rytmu, kdy se ligová utkání o víkendech střídají s pohárovými duely uprostřed týdnů...

Fanshop banner