Minář byl o přestávce zlý
Klub

Minář byl o přestávce zlý

Redakce

Boleslavský trenér Ladislav Minář se netajil faktem, že byl rád, když hráči po oslavách pohárového vítězství dotáhli závěrečný zápas ligového programu do vítězství.

„Jsem rád, že jsme sobotní utkání zvládli po středečním pohárovém finále. To nás stálo hodně sil. A také oslavy zisku pohárové trofeje se podepsaly na začátku závěrečného utkání ligové sezóny. O poločasové přestávce jsem musel být hodně zlý, protože naší hře chyběla kvalita. Ve druhé půli jsme se zlepšili a proto jsem rád, že jsme vyhráli, i když jsme dlouho čekali na gól," řekl Ladislav Minář k utkání.

Jak hodnotíte páté místo v konečné tabulce Gambrinus ligy?

„Pro Boleslav není páté místo úspěšné umístění v Gambrinus lize. Měli jsme být nejméně o jednu příčku lepší."

Ústecký trenér Svatopluk Habanec byl evidentně smířený se sestupem svého týmu do druhé ligy i s mírnou podobou prohry na boleslavském trávníku. „Bohužel, co nás trápilo celý ligový ročník, to se projevilo i v posledním zápase. Neproměnili jsem tři čtyři šance. I když jsme byli šedesát minut vyrovnaným partnerem, prohráli jsme. Jeli jsem si do Boleslavi poslední utkání v nejvyšší lize užít a to se nám povedlo, hráli jsme většinu pasáží velmi uvolněně. Celý mistrovský ročník nemůžu hodnotit pozitivně, když jsme sestoupili, ale úspěch pro nás byl samotný postup do Gambrinus ligy," pravil ústecký trenér.

Fanshop banner