Na poslední utkání zdarma
Klub

Na poslední utkání zdarma

Redakce

Vedení fotbalového klubu zve všechny příznivce k oslavám vítězství ve finále Ondrášovka cupu při posledním ligovém utkání FK Mladá Boleslav - FK Ústí nad Labem v sobotu 28.května od 17,30 hodin. Vstupné se tentokrát neplatí.

Každý, kdo fandí mladoboleslavskému fotbalu, si jistě nenechá ujít příležitost oslavit spolu s fotbalisty historický úspěch. Ve své bezmála stodesetileté fotbalové historii Mladá Boleslav získala první trofej teprve letos, kdy ve finále Ondrášovka cupu přemohla Olomouc v penaltovém rozstřelu. V závěrečném utkání Gambrinus ligy hraje Mladá Boleslav o čtvrtou příčku, na kterou může pomýšlet jen v případě vítězství nad Ústím. A k tomu bude třeba spolu s úsilím fotbalistů i každého hlasu opravdového a věrného fanouška.

Kdo v sobotu přijde a bude mít zájem, může se do soukromého alba vyfotografovat se zlatým pohárem, který klub získal poprvé ve své historii. Pohár bude k této příležitosti připravený v areálu Městského stadionu.

Vzhledem k tomu, že bylo pro ligové utkání Mladá Boleslav - Ústí nad Labem zrušené vstupné, oznamuje vedení FK Mladá Boleslav těm, kteří si koupili vstupenky v předprodejní síti Ticketpro, že jim bude finanční částka vrácená v prodejních stáncích zpravodaje BOLEK v době konání utkání, samozřejmě po předložení vstupenky.

Fanshop banner