V Plzni utržili nejtěžší jarní prohru
Klub

V Plzni utržili nejtěžší jarní prohru

Redakce

Poprvé v jarní sezóně a podruhé v tomto soutěžním ročníku ČFL dostali boleslavští junioři čtyři góly. Na konci října v Českých Budějovicích a po sedmi měsících na konci května v Plzni. V tabulce však stále drží druhé místo.

Vývoj celého utkání nejspíše ovlivnil fakt, že první dva góly inkasovali Boleslavští krátce po sobě. Nejprve v 15. minutě se z hranice vápna povedeně trefil pod břevno Michňovy branky Krmenčík - 1:0. A ten samý plzeňský střelec o necelých pět minut později mířil přesně k tyči - 2:0. Ve 35.minutě přidal třetí gól za Michňova záda Vaněček - 3:0.

Ani dvě změny provedené v boleslavské sestavě o přestávce nezastavily plzeňskou kanonádu. Necelých deset minut po změně stran se trefil Martin Mandous z trestného kopu do tyče a od ní míč šťastně zapadl do branky Boleslavi počtvrté - 4:0. Až v 78. minutě snížil Horák úspěšným proměněním pokutového kopu - 4:1.

FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Svoboda (46. Krasniqi), Zbrožek, Brunclík, Horák - Zahustel, Hadziresic (46. Schubert), Ščuk, Dudka - Tvaroha (75 Synek), Volf.

FC Viktoria Plzeň"B": A. Mandous - Nový, M.Mandous, Růžička, Mudra - Beránek, Dvořák (71. Šlajs), Hoffmann, Hrošovský - Vaněček, Krmenčík (46. Mandula).

Góly: 15. a 19. Krmenčík, 35. Vaněček, 54. Mandous - 78. Horák

ŽK: Hrošovský - Svoboda, Schubert, Volf, Horák

Rozhodčí: Blaschke - Schröter, Langer

Fanshop banner