Fotbalisté byli na pirátech
Klub

Fotbalisté byli na pirátech

Redakce

Kinosál CineStar v mladoboleslavském Bondy centru byl ve středečním večeru plný fotbalistů všech věkových kategorií při místní premiéře amerického filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna.

Dobrodružných příběhů pod titulem Piráti z Karibiku americká produkce Walt Disney Pictures vyslala do světa celkem čtyři. Postupně pod tituly (v závorce rok premiéry) Prokletí Černé perly (2003), Truhla mrtvého muže (2006), Na konci světa (2007) a Na vlnách podivna (2011). Celkové náklady bezmála jedné miliardy amerických dolarů se mnohonásobně vrátily a vracejí, neboť dobrodružství Jacka Sparrowa, jehož ve všech čtyřech filmech hraje americká star Johnny Depp, mají vděčné publikum po celém světě.

Mladá Boleslav pochopitelně není výjimkou. Provozovatel multikina CineStar v mladoboleslavském Bondy centru jedno z premiérových promítání vyhradil pro hráče a činovníky FK Mladá Boleslav. A tak před jedno stříbrné plátno společně usedli fotbaloví žáčci, dorostenci, prvoligoví profesionálové i pracovníci sekretariátu včetně prezidenta fotbalového klubu. „Byl to dobrý nápad, zajít společně do kina, všichni se příjemně pobavili a přirozeně si připomněli, že patří do jednoho klubu," zhodnotil společnou výpravu za kulturou manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Fanshop banner