Pojeďte na finále Ondrášovka cupu
Klub

Pojeďte na finále Ondrášovka cupu

Redakce

Finálové utkání českého poháru, který se druhým rokem hraje jako Ondrášovka cup, FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc se hraje ve středu 25. května od 20,15 hodin na stadionu v Jihlavě.

Ve více než stoleté historii FK Mladá Boleslav je to teprve druhá příležitost získat prestižní trofej a zapsat se tak do bohaté historie českého fotbalu. Finále českého poháru hráli mladoboleslavští fotbalisté poprvé před třiatřiceti lety a těžko odhadnout, jak dlouho budeme čekat na třetí podobnou šanci, využijme tu letošní maximálně možným způsobem.

Pořadatelem utkání, které se podle soutěžního řádu uskuteční na neutrálním hřišti, je Českomoravský fotbalový svaz. Zájezd na pohárové finále do Jihlavy pro příznivce mladoboleslavského fotbalu pořádá FK Mladá Boleslav. A jeho vedení i hráči zvou veřejnost na tuto sportovně i společensky prestižní akci. Boleslavští a olomoučtí fotbalisté se utkají o druhou nejdůležitější trofej tuzemského fotbalu a o účast v předkole Evropské ligy.

Pojeďte do Jihlavy na finále Ondrášovka cupu FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc!

Cena zájezdu, to znamená doprava autobusem a vstupenka na fotbal, je pouhých 60,-Kč.

Odjezd z Mladé Boleslavi je naplánovaný na 17,00 hodin.

Uzávěrka přihlášek na telefonu 777 313 404 nebo emailové adrese jan.pazout@centrum.cz je ve středu 25. května v 10 hodin.

Fanshop banner