První šťastní výherci povečeří s Kuličem a Rolkem
Klub

První šťastní výherci povečeří s Kuličem a Rolkem

Redakce

Dva fanoušci a jedna fanynka se mohou těšit na večeři s fotbalisty FK Mladá Boleslav Markem Kuličem a Adrianem Rolkem v mladoboleslavské restauraci Koliba. Vyhráli totiž první kolo esemeskové soutěže. Druhé kolo soutěže probíhá v prvních květnových dnech.

Soutěž FK Mladá Boleslav z posledního dubnového týdne o večeři zdarma ve společnosti prvoligových fotbalistů vyhráli Václav Albrecht z Podlázek, Jaroslav Tlášek z Mladé Boleslavi a Dana Viglášová z Mladé Boleslavi. Na všechny tři se těší Marek Kulič a Adrian Rolko při večerním posezení v restauraci Koliba.

V pondělí 2. května odstartovalo druhé kolo soutěže za stejných podmínek a se stejnou odměnou, jako v kole úvodním.
To znamená, že soutěžící na příslušném odkazu klubového webu http://www.bolekmobil.cz najdou ve dnech od pondělí 2. do čtvrtka 12. dubna 2011
soutěžní otázku, tentokrát z historie střetů boleslavských a jabloneckých fotbalistů, s třemi možnými odpověďmi a také instrukce pro odeslání správné odpovědi.
Zvítězí autoři správných odpovědí zaslaných v pořadí první, patnáctý a čtyřicátý
. Všichni tři získají právo povečeřet v mladoboleslavské restauraci Koliba s fotbalisty FK Mladá Boleslav Lukášem Opielou a Janem Kyselou. Samozřejmě na náklady fotbalového klubu a za přítomnosti fotografa, kameramana a klubového redaktora, neboť tato společenská událost se neobejde bez patřičné medializace.

Fanděme mladoboleslavskému fotbalu a bude nám spolu dobře!

Fanshop banner