Pohároví rivalové v mistrácích ztráceli
Klub

Pohároví rivalové v mistrácích ztráceli

Redakce

První utkání semifinále Ondrášovka cupu FK Mladá Boleslav - SK Hanácká Slavia Kroměříž se hraje v úterý 3.května od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Střetnou se v něm mužstva, kterým se vůbec nedařilo v dubnovém programu mistrovských zápasů. Boleslav nevyhrála třikrát, Kroměříž čtyřikrát.

V mizerném rozpoložení jdou do pohárového souboje boleslavští a kroměřížští fotbalisté.
Boleslavské
tíží aktuální neúspěchy v mistrovských utkáních Gambrinus ligy. V těsném sledu za sebou prohráli doma s pražskou Spartou 1:2, v pražském Edenu s vršovickými Bohemians 1:3 a doma s Hradcem Králové 1:2.
Kroměřížští na tom jsou v Moravskoslezské fotbalové lize podobně, neboť nevyhráli dokonce ve čtyřech uplynulých mistrácích. V neděli 10. dubna remizovali venku se Sigmou Olomouc"B" 0:0, v neděli 17. dubna prohráli venku s HFK Olomouc 0:3 a o týden později doma s Opavou remizovali 1:1. V poslední dubnové sobotě dostali pořádnou nakládačku venku od družstva Slovácko"B"0:4. Na Slovácku hrál SK HS Kroměříž v sestavě: Vogl - Poturovič, Stojaník, Klabal, Kovařík - Havlík (46. Janča), Hromek (82. Brahimaj), Matoušek, Budín, Handl - Fiala (70 Hajdarovič).

Fanshop banner