Stanner: Nevyšel nám první poločas
Klub

Stanner: Nevyšel nám první poločas

Redakce

Boleslavský trenér Karel Stanner na pozápasové tiskové konferenci připomněl, že se v prohraném střetnutí s Hradcem Králové potvrdilo, jak důležitý je první gól a jak osudové je selhání v první šanci zápasu, což byl tentokrát případ Jana Chramosty.

„První půle našemu mužstvu nevyšla, rozhodly ji góly, které jsme nestříleli. Chramosta nedal první šanci zápasu a soupeř šel do gólových brejků po našich standardních situací. Ve druhé půli byla hra jednoznačně v naší režii, hráči zlepšili pohyb, důraz a vůli, tři změny v sestavě byly prospěšné, bohužel nedali jsme šance. Mrzí nás, že jsme podruhé doma ztratili zápas," řekl bezprostředně po utkání boleslavský kouč Karel Stanner.
K nejbližší budoucnosti se vyjádřil stručně a jednoznačně: „V ligové tabulce už ztrácíme tolik, že jiná cesta do evropského poháru pro nás není, než přes vítězství v Ondrášovka cupu."

Hradecký trenér Václav Kotal se navzdory výhře tvářil ustaraně, když hodnotil výkon svého mužstva: „Utkání splnilo, co jsme od něho očekávali. Boleslav nastoupila maximálně ofenzívně a nám se dařilo eliminovat její sílu důsledným napadáním. Navíc jsme byli efektivní v koncovce. Hlavní zásluhu na naší výhře má brankář Koubek, ale pochvala patří celému mužstvu. Vítězství je pro nás dobré , ale nepřeceňuji ho, protože v naší hře bylo na můj vkus plno chyb. To by se nám příště nemuselo vyplatit. Především jsme zbytečné ztráceli míče v předfinálních přihrávkách."

Fanshop banner