Václav se zlatými prsty v Bolkově zpravodaji
Klub

Václav se zlatými prsty v Bolkově zpravodaji

Redakce

Pro sobotní domácí utkání Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové připravil Bolek opět svůj zpravodaj s atraktivním časopiseckém formátem a obsahem. Dočtete se v něm o nejaktuálnějším dění v mladoboleslavském fotbalu.

Bolkův zpravodaj nabízí zajímavosti z hradeckého a boleslavského fotbalu, základní údaje o hráčských kádrech obou klubů, názory trenérů Karla Stannera z FK Mladá Boleslav a Václava Kotala z FC Hradec Králové, velký dvoustránkový rozhovor s fyzioterapeutem Václavem Kubíčkem, jenž už šest let pečuje o zdraví boleslavských fotbalistů.
Na deváté stránce je módní gilotina Lucie Šilhánové, na patnácté stránce fejeton Fandy Bolka, uvnitř čísla velký plakát Jana Kysely s jeho podpisem, na jedenácté straně fotka Václav Kaliny s čerstvě narozenou dcerou a na osmnácté straně povídání s hlavním trenérem boleslavského dorostu Martinem Mrvíkem.
Mezi komerčními informacemi jsou také pozvání na domácí semifinále Ondrášovka cupu, ligový zápas do Plzně a také na turnaj o pohár boleslavského fotbalového prezidenta pro fotbalové naděje.

Fanshop banner