SMS soutěž pro fanoušky boleslavského fotbalu
Klub

SMS soutěž pro fanoušky boleslavského fotbalu

Redakce

Fandíte fotbalistům Mladé Boleslavi? A máte přehled o jejich dosavadních úspěších? Jestli ano, tak právě pro vás je určená soutěž vyhlášená klubem v posledním dubnovém týdnu.

Mladoboleslavský fotbalový klub využívá ke komunikaci se svými příznivci všechny možné způsoby včetně těch nejmodernějších. Proto se začátkem letošní jarní sezóny Gambrinus ligy odstartovala SMS služba s aktuálními informacemi ze soutěžních zápasů prvoligového týmu. Dalším zpestřením SMS služby je soutěž pro fanoušky.

SMS soutěž o večeři s hráči ZDARMA

Soutěžící na webových stránkách http://www.bolekmobil.cz/ najdou ve dnech od 26. do 29. dubna 2011 odkaz na soutěžní otázku z historie mladoboleslavského fotbalu s třemi možnými odpověďmi a také instrukce pro odeslání správné odpovědi.

Zvítězí autoři správných odpovědí zaslaných v pořadí první, patnáctý a pětadvacátý. A co vyhrají? Vskutku jedinečnou příležitost povečeřet s dvěma hráči FK Mladá Boleslav Adrianem Rolkem a Markem Kuličem v restauraci Koliba v lokalitě mladoboleslavského městského parku Štěpánka. Samozřejmě na náklady fotbalového klubu a za přítomnosti fotografa, kameramana a klubového redaktora, neboť tato společenská událost se neobejde bez patřičné medializace.

Fanděme mladoboleslavskému fotbalu a bude nám spolu dobře!

Fanshop banner