V Bohemians hostující Sedláček proti Boleslavi nenastoupí
Klub

V Bohemians hostující Sedláček proti Boleslavi nenastoupí

Redakce

V utkání 25. kola Gambrinus ligy Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav, které je na programu v neděli 24. dubna 2011 od 17 hodin v pražské Synot tip aréně, se potkají fotbalisté, kteří ve své kariéře oblékali dres soupeře.

Dnešní Mladá Boleslav má na soupisce dva hráče, kteří hrávali v dresu vršovických Bohemians 1905.
Třicetiletý Radek Šírl
hrál od dorostu za vršovické Bohemians. V roce 2001 přestoupil do Sparty, která ho však nechala na hostování v Bohemians a z vršovického Ďolíčku odešel v prosinci 2002 do ruského Zenitu Petrohrad, kde působil osm let. Od loňského září je v Mladé Boleslavi.
Šestadvacetiletý Ivo Táborský
je odchovanec pražské Slavie, ze které chodil na hostování do různých klubů. Ve vršovických Bohemians byl v soutěžním ročníku 2003/04. V Mladé Boleslavi je od léta 2007.

V současném kádru Bohemians 1905 jsou tři hráči se zkušenostmi z působení v Mladé Boleslavi.
Dvaadvacetiletý Michal Sedláček
je odchovancem Mladé Boleslavi, za kterou si už připsal třicet startů a tři góly v Gambrinus lize. V letošní jarní sezóně ve vršovických Bohemians hostuje. Proti mužstvu svého mateřského klubu však v neděli nenastoupí, a to ze dvou důvodů. Má disciplinární trest za čtyři žlutá napomenutí a start mu zapovídá i klubová dohoda v rámci hostování.
Třiatřicetiletý Jiří Rychlík
působil v Mladé Boleslavi v ročníku 2005/06. Z Boleslavi přestoupil do slovenského Ružomberku, ze kterého po půl roce přešel do vršovických Bohemians nejprve na hostování a později na přestup.
Čtyřiadvacetiletý Milan Škoda
je od počátku dorosteneckého věku vršovickým klokanem, ale v roce 2005 byl na hostování v Mladé Boleslavi, kde se do prvoligového týmu neprosadil.

Fanshop banner