Body si zasloužili až za zlepšení po přestávce
Klub

Body si zasloužili až za zlepšení po přestávce

Redakce

Junioři třemi góly vyřídili Pardubice a pátou výhrou v jarní sezóně potvrdili své druhé místo v ČFL. Příští utkání hrají doma mimořádně v nedělním dopoledni 24.dubna od 10,15 hodin proti juniorům Jablonce.

První poločas se hráčům vůbec nevyvedl. Na branku soupeře Boleslavští nevystřelili ani jednou, Pardubičtí jen jednou. Vše podstatné pro vývoj skóre se událo až po přestávce.

Ve druhém poločasu se probudili především Boleslavští. První šanci měl na hlavě Zahustel, ale pardubický brankář Shejbal v poslední chvíli úspěšně zasáhl. V 56. minutě už nestačil na Řezníčkovu ránu z dálky - 1:0.
Následovaly nevyužité šance Boleslavi. V 60. minutě protáhl Shejbala vydařenou střelou z trestného kopu Horák. O dvě minuty později pardubický gólman uchránil branku před Řezníčkem a dorážku Volfa z brankové lajny vykopl jeden z beků. V 70. minutě neproměnil Schubert sólo.
Až 82. minutě si šikovně naběhl Řezníček za obranu a s přehledem zkušeného kanonýra překonal brankáře Shejbala podruhé - 2:0.

Pardubivce se však nevzdaly. Už v 84. minutě se na malém vápně proti brankáři Michňovi prosadil Petrus a snížil na rozdíl jednoho gólu - 2:1. |
V 86. minutě vypálil ze dvaceti metrů Hadziresič a střela se parádně otřela o břevno do pardubické sítě - 3:1
. Tím bylo rozhodnuto o bodech pro Boleslav, ale také o tom, že na druhém místě Boleslavi v tabulce ČFL se nic nezmění.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Svoboda (46. Volf), Janíček, Zbrožek, Horák - Zahustel (59. Tvaroha), Ščuk, Brunclík, Dudka (76. Hadziresic) - Řezníček, Schubert.

Sestava FK Pardubice: Shejbal - Tischler, Prorok, Přibyl, Kudrna (76. Kopřiva) - Hudec, Petrus, Brychta (68. Fikejz), Jarosz - Jeřábek, Kakrda.

Góly: 56. a 82. Řezníček, 86. Hadziresic - 84. Petrus

ŽK: Brunclík, Volf

Rozhodčí: Mudra - Mokrusch, Pastyřík

Diváků: 185

Fanshop banner