Byli jsme efektivnější, pravil Stanner
Klub

Byli jsme efektivnější, pravil Stanner

Redakce

Boleslav po prohraném poločase porazila v pohárově odvetě Plzeň, která zmařila hodně gólových příležitostí, čímž si zavřela dveře do semifinále. V něm je Boleslav zcela zaslouženě, když bez prohry přešla přes obhájce trofeje a současného ligového lídra.

„Utkání rozhodl první poločas," povzdechl si plzeňský trenér Pavel Vrba, „Naše hra byla dobrá, ale ve finální fázi jsme byli špatní, kdy i ty největší příležitosti jsme nedali. Jsem zklamaný, že jsme nepostoupili a nedali více gólů," žehral plzeňský kouč nad zmařenými střeleckými příležitostmi, kterých měla Plzeň nepoměrně víc, než Boleslav.

„Byli jsme efektivnější. Po prohraném poločase jsme si o přestávce řekli, že nic není ztracené a když dáme jeden gól, budeme zpátky ve hře. To se nám také brzo povedlo. A završil to Dimoutsos, který dal parádní gól," řekl boleslavský trenér Karel Stanner s kamennou tváří, ze které nebyl patrný ani náznak spokojenosti nad dosaženým úspěchem. Neskrýval, přes třetiligovou Kroměříž, která vyřadila Zbrojovku Brno, je postup do finále Ondrášovka cupu reálným cílem, i když ne samozřejmým. „Určitě cítíme šanci na finále. Šance je otevřená a musíme se o ni prát dál," prohlásil s respektem k nejbližšímu pohárovému soupeři.
Ačkoliv boleslavský trenér připustil, že někteří hráči už šlapali vodu v závěru utkání, tak na otázku, zda bude svěřence častějším prostřídáním šetřit v nabitém programu, odvětil, že nikoliv. „Máme opravdu náročný program a utkání v těsném sledu hrajeme téměř ve shodném složení. Hráče však šetřit nebudu, jsou tady od toho, aby hráli, a nemáme takový kádr, abych je mohl šetřit. Buď mají natrénováno a nebo nemají. Pokud nebudou zranění a budou mít formu, budou hrát ligu i pohár."

Fanshop banner