Boleslav i Sparta se ztrátami v sestavách
Klub

Boleslav i Sparta se ztrátami v sestavách

Redakce

V nedělním ligovém utkání FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha budou trenéři obou týmů pravděpodobně postrádat některé osvědčené opory. U Boleslavi jsou nejisté starty Millera a Kaliny, u Sparty určitě nebudou hrát Pamič s Řepkou a otazník visí nad Matějovským.

Boleslavský brankář Miroslav Miller prodělal hnisavou angínu s vysokými teplotami a užíváním antibiotik. Už první dubnový týden vypadl z přípravy a v návaznosti na to také z posledních dvou utkání, ligového v Teplicích a pohárového proti Plzni. Pro utkání 24. kola Boleslav - Sparta stále ještě nebude zcela fit a tak jej v brance zaskočí Jan Šeda.
Obránce Václav Kalina
byl z posledních dvou utkání, ligového v Teplicích a pohárového proti Plzni, omluvený z rodinných důvodů, neboť jeho manželka je v radostném očekávání druhé potomka. Kalinův start proti Spartě je také nejistý.

Sparťanská defenzíva se musí obejít bez Manuela Pamiče potrestaného na jeden zápas za čtyři žluté karty a Tomáše Řepky, jenž vyfasoval trest na dva zápasy za nesportovní chování při ligovém utkání Baumit Jablonec - Sparta Praha.
Člen mladoboleslavské síně slávy Marek Matějovský utrpěl v předchozím ligovém kole při derby Sparta - Slavia hodně bolestivé zranění palce na pravé noze a tak se o tom, zda vyběhne na mladoboleslavský trávník, bude nejspíše rozhodovat až v poslední chvíli před výkopem.

Fanshop banner