Bolek mluvil s Markem Matějovským
Klub

Bolek mluvil s Markem Matějovským

Redakce

Pro tištěný zpravodaj k nedělnímu ligovému utkání Boleslavi se Spartou mluvil Bolek s Markem Matějovským, fotbalovým virtuosem ve službách pražské Sparty, ale s boleslavským srdcem. Zpravodaj samozřejmě nabízí i další informace a zajímavosti

Na desáté straně vzpomínají na své působení ve sparťanském dresu dnes boleslavští Marek Kulič, Petr Johana a Ondřej Kúdela. Na páté straně jsou názory trenérů Karla Stannera z Mladé Boleslavi a Jozefa Chovance ze Sparty Praha, na osmnácté straně povídání s trenérem mladoboleslavské třetiligové juniorky Milanem Pechancem.
Nechybí ohlédnutí textem i fotografiemi za ligovými zápasy s Olomoucí a Teplicemi i za pohárovým čtvrtfinále s Plzní, statistické údaje týkající se vzájemných střetů Boleslavi se Spartou, Gambrinus ligy i působení juniorky v ČFL, módní gilotina Lucky Šilhánové, informace o poločasové divácké soutěži.
Na sedmnácté straně je pozvánka na turnaj fotbalových nadějí Ško-Energo cup o pohár prezidenta FK Mladá Boleslav Josefa Dufka a letos pod záštitou mladoboleslavského primátora Raduana Nwelatiho.
Uvnitř Bolkova zpravodaje je velký plakát Ondřeje Kúdely s podpisem tohoto hráče.

Fanshop banner