Boleslavští by rádi prodloužili vítěznou šňůru
Klub

Boleslavští by rádi prodloužili vítěznou šňůru

Redakce

Poslední tři utkání, ligová proti Olomouci a Teplicícím, pohárové proti Plzni, Boleslavští vyhráli a podobně chtějí zvládnout i utkání 24. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha, které se hraje v neděli 17. dubna od 17 hodin.

Na střetnutí se Spartou se těší diváci, trenéři i hráči. „Doufám, že bude pěkné počasí, padne hodně gólů a Boleslav vyhraje," prohlásil kapitán mladoboleslavského týmu Marek Kulič.
„Chceme se udržet na současné vítězné vlně a po vyhrané lize v Teplicích i domácím poháru s Plzní nechceme se Spartou prohrát. Věřím, že proti ní urveme všechny tři body," řekl Ondřej Kúdela.
Víru v úspěch neskrývá ani hlavní trenér FK Mladá Boleslav Karel Stanner: „My budeme hrát, co umíme, a soupeř asi také. Při sledování derby jsme viděli, v čem je Sparta silná. Má vpředu hráče, který všechny přetlačí a my se s tím musíme vyrovnat a pokusit se Spartu porazit. Myslím si, že každý je k poražení a to platí i o Spartě."

Generální sportovní manažer AC Sparta Praha Jozef Chovanec věří, že jeho svěřenci vytrvají ve stahování bodového náskoku současného ligového lídra Viktorii Plzeň do poslední možné chvíle a k tomu musí už jenom vyhrávat. „Jsme schopni zbývajících sedm zápasů vyhrát," prohlásil sebevědomě Jozef Chovanec po vyhraném derby se Slavií. Přesto o nejbližším sparťanském soupeři hovořil s respektem: „Mladá Boleslav má velmi silné mužstvo, jehož největší sílu vidím zejména v týmovém pojetí, v tomto ohledu je náš dnešní soupeř podobný Spartě, i my se prezentujeme kompaktním kolektivním výkonem. Jedině na základě dobré spolupráce celého mužstva pak mohou vyniknout individuality."

Více názorů, postřehů a myšlenek trenérů Karla Stannera a Jozefa Chovance si přečtěte v Bolkově tištěném zpravodaji vydaném k nedělnímu ligovému utkání FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha.

Fanshop banner