V sobotu hostí Hradec Králové
Klub

V sobotu hostí Hradec Králové

Redakce

Utkání 21. kola Česká spořitelna 1.liga staršího dorostu FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové se hraje v sobotu 16. dubna od 11 hodin na hřišti v areálu Městského stadionu.

Mladoboleslavští dorostenci v jarní sezóně dosud nepoznali přemožitele a drží nepřerušenou šňůru již šesti utkání bez ligové prohry. V konkurenci šestnácti dorosteneckých družstev se z předposledního místa, kde byli po podzimní sezóně, posunuli už na dvanáctou příčku. Proti Hradci Králové, který je v ligové tabulce druhý a má stejný počet bodů jako vedoucí Slavie Praha, čeká mladoboleslavské mladíky náročná konfrontace.

Podzimní vzájemný duel Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:0 skončil bez vítěze. Což byl překvapivý úspěch boleslavských fotbalistů, neboť v té době byli Hradečtí druzí a Boleslavští předposlední v ligovém pořadí.

Jarní bilanci v dosud odehraných šesti mistrovských kolech mají Boleslavští lepší, neboť pětkrát vyhráli a jednou remizovali s celkovým skóre 17:6, kdežto Hradečtí čtyřikrát vyhráli a dvakrát prohráli při celkovém skóre 13:8.

Ligové výsledky FK Mladá Boleslav na jaře 2011

Mladá Boleslav - Most 7:3 (D. Šťastný 3, Krasniqi 2, Tvrdý, Láncz)

Sparta - Mladá Boleslav 0:2 (D.Šťastný, Rozsíval)

Mladá Boleslav - Opava 0:0

Brno - Mladá Boleslav 1:3 (D.Šťastný 3)

Mladá Boleslav - Slovácko 1:0 (D.Šťastný)

Jihlava - Mladá Boleslav 2:4 (Krasniqi 3, Honc)

Hradečtí na jaře postupně prohráli doma se Zbrojovkou Brno 1:2, vyhráli na Slovácku 1:0, doma nad Jihlavou 6:5, prohráli v Teplicích 0:1, vyhráli prestižní východočeské derby v Pardubicích 1:0 a rozdrtili doma Zlín 4:0.

Fanshop banner