Tipsport zahájil předprodej vstupenek na rizikovou Spartu
Klub

Tipsport zahájil předprodej vstupenek na rizikovou Spartu

Redakce

Od úterý 5. dubna nabízí Tipsport vstupenky na utkání 24. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha, které se hraje v neděli 17. dubna. V podmínkách pro mimořádně rizikový zápas se vstupenky za 130 a 65 Kč prodávají v režimu, kdy je jméno kupujícího vytištěno při zakoupení na vstupenku.

Tipsport nabízí vstupenky na mladoboleslavský fotbal již od počátku letošní jarní sezóny. Bezpečnostní a organizační opatření před utkáním s pražskou Spartou, které je označené za rizikové nejvyššího stupně, má však některá specifika.
Především jsou v nabídce Tipsportu s více jak týdenním předstihem a s možností vybrat si konkrétní sedadlo v hledišti
. Což v předchozí distribuci vstupenek nebylo možné. Každý zájemce si může koupit maximálně dvě vstupenky. Na každé vstupence bude natištěno jméno jeho majitele. Je žádoucí mít u sebe při návštěvě fotbalového utkání také některý z dokladů totožnosti. V areálu Městského stadionu mohou probíhat namátkové kontroly, zda držitel vstupenky je opravdu ten, jehož jméno je uvedené na zakoupené vstupence.
Prodej vstupenek na ligový duel boleslavských a sparťanských fotbalistů zajišťuje síť poboček Tipsport v Mladé Boleslavi a také v přilehlých spádových oblastech, například v Benátkách nad Jizerou a Mnichově Hradišti, již od úterý 5. dubna
.

Opravdu se vstupenky na ligové utkání Boleslav - Sparta nebudou prodávat nikde jinde než v Tipsportu?

„Zůstal zachován předprodej v Bolekshopu v suterénu jižní tribuny fotbalové arény, kde se vstupenky prodávají ve shodném režimu jako v Tipsportu. Neprodané vstupenky v předprodeji budou k dispozici hodinu a půl před výkopem utkání v pokladnách vstupní brány do areálu Městského stadionu. Pokud opravdu nějaké zbudou. I tyto vstupenky podléhají podobnému evidenčnímu režimu jako v předprodeji," řekla ředitelka obchodu a komunikace FK Mladá Boleslav Sylva Hottková a zdůraznila, že způsob prodeje vstupenek na ligový fotbal proti pražské Spartě odpovídá zásadám uvedeným v obchodních podmínkách pro nákup vstupenek v případě rizikového utkání, které jsou v oficiálním znění zveřejněné na http://www.fkmb.cz/klub/obchodni-podminky.php .

V jarní sezóně předpokládáte zpřísněný režim distribuce vstupenek jenom na utkání se Spartou, nebo i pro některé další soutěžní duely?

„Je pravděpodobné, že podobný režim jako při utkání proti Spartě čeká fanoušky ještě v jednom domácím utkání, a to při střetnutí Boleslavi s Jabloncem, kdy můžeme hrát rozhodující zápas o účast v Evropském poháru, což se nejspíše projeví velkým zájmem mezi příznivci obou klubů."

Fanshop banner