Stanner pochválil hráče za disciplinovanost a nasazení
Klub

Stanner pochválil hráče za disciplinovanost a nasazení

Redakce

Jak bylo utkání Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:0 bohaté na dramatické momenty, tak naopak tisková prezentace trenérů byla velmi skromná.

„Utkání se mi hodnotí dobře," začal boleslavský Karel Stanner. „V úvodu jsme usilovali dostat se co nejdříve a nejlépe do hry, což bylo důležité po dvou předchozích prorážkách. Ze začátku bylo utkání vyrovnané, a svým pohybem nám dělal starosti Ordoš. Když jsme dali druhý gól, dostali jsme v druhé půli utkání pod kontrolu."
Karel Stanner
zdůraznil, že boleslavské mužstvo uspělo proti velmi kvalitnímu soupeři, protože všichni hráči plnili zadané úkoly a odevzdali, co v nich je. „Mužstvo podalo velmi dobrý výkon. Hráče oceňuji, že hráli disciplinovaně od začátku do konce a proto zcela zaslouženě získali tři body. Chválím hlavně kapitána Kuliče, za poslední půlrok to byl jeho nejlepší výkon," dodal Karel Stanner.

Olomoucký Zdeněk Psotka byl ještě stručnější: „Utkání jsme absolutně nezvládli. Možná ještě prvních dvacet minut bylo dobrých, když jsme se dostávali do brejků. Ale neřešili jsem je dobře. Po inkasovaných gólech nám chyběl důraz a kvalitní řešení herních situací."

Fanshop banner